SKŁADNIKI
Płatki górskie zmielone 1,5 szklanki
Płatki migdałowe 100 g
Jajka 2 szt
soda oczyszczona 1 łyżeczka
Cynamon 1,5 łyżeczki
Imbir 0,5 łyżeczki
Gałka muszkatołowa 0,5 łyżeczki
Suszona żurawina 100 g
Jabłka słodkie drobna kostka 4 szt
PRZYGOTOWANIE
Mieszamy wszystkie składniki i przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia
Pieczemy 35 minut w 200 stopniach C
Płatki górskie zmielone 1,5 szklanki
Płatki migdałowe 100 g
Jajka 2 szt
soda oczyszczona 1 łyżeczka
Cynamon 1,5 łyżeczki
Imbir 0,5 łyżeczki
Gałka muszkatołowa 0,5 łyżeczki
Suszona żurawina 100 g
Jabłka słodkie drobna kostka 4 szt
PRZYGOTOWANIE
Mieszamy wszystkie składniki i przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia
Pieczemy 35 minut w 200 stopniach C
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz