SKŁADNIKI
600 g piersi z indyka
pęczek natki pietruszki
pęczek koperku
3 ząbki czosnku zmiażdżone
ostra papryka w proszku
czarny pieprz
PRZYGOTOWANIE
Piersi mielimy. Koperek i natkę drobno siekamy i razem z czosnkiem, papryką i pieprzem mieszamy z mięsem
Formujemy kotleciki i podsmażamy na suchej patelni po 4 min z każdej strony po tym czasie wlewamy trochę wody i przykrywamy dusimy 10 min
600 g piersi z indyka
pęczek natki pietruszki
pęczek koperku
3 ząbki czosnku zmiażdżone
ostra papryka w proszku
czarny pieprz
PRZYGOTOWANIE
Piersi mielimy. Koperek i natkę drobno siekamy i razem z czosnkiem, papryką i pieprzem mieszamy z mięsem
Formujemy kotleciki i podsmażamy na suchej patelni po 4 min z każdej strony po tym czasie wlewamy trochę wody i przykrywamy dusimy 10 min
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz